Baru-baru ini, syarikat pengurusan artis Rocketfuel Entertainment telah mengadakan dua majlis serentak di Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur.

Lancar Album Raya 

Selain menganjurkan sebuah majlis berbuka puasa bersama sekumpulan anak-anak yatim daripada Rumah Perlindungan Nurhati, Rocketfuel Entertainment turut melancarkan sebuah album Hari Raya terbaru terbitan mereka yang berjudul ‘Sempurna Seadanya’. Album yang menampilkan 10 buah lagu bertemakan perayaan Aidilfitri itu turut mempertaruhkan tiga lagu baru iaitu ‘Sempurna Seadanya’ dendangan Usop, Ara Johari, Masya Masyitah, dan juga Sufi Rashid, selain lagu ‘Seru Hari Lebaran’ nyanyian Syamel bersama Ernie Zakri dan juga lagu ‘Bersyukur Seadanya’ oleh Hael Husaini.

IKLAN

Boleh Dibeli Menerusi Platform Digital

Turut diselitkan bersama adalah dua buah lagu berunsur ketuhanan iaitu ‘Berserah’ nyanyian Zizan Razak dan Ismail Izzani serta ‘Maafkanlah’ oleh Syamel. Lagu ‘Seru Hari Lebaran’ dan ‘Sempurna Seadanya’ merupakan hasil gubahan komposer veteran S Atan dan lirik oleh Siso. Kedua-dua lagu ini berunsur tradisional namun masih mempunyai rentak moden.

Manakala lagu ‘Bersyukur Seadanya’ pula adalah hasil garapan Hael Husaini sendiri bersama Ezra Kong dan ‘Berserah’ pula dicipta Alif For Magic Potions dan lirik dari Ariz For Talegas Production. Yang pasti kesemua lagu-lagu ini dijangka dapat membangkitkan suasana Hari Raya Aidilfitri di kalangan pendengar Malaysia dan album tersebut boleh dibeli dan dimuat turun dalam bentuk digital. Tahniah Rocketfuel!

Komen Anda