Pada 12 Julai ini, penyanyi Yunalis Zarai atau lebih dikenali sebagai Yuna telah mengumumkan bahawa album mini nya akan mula berada di pasaran. Album tersebut telah dinamakan sebagai Rouge dan para peminat sendiri telah membuat beberapa spekulasi mengenai lagu-lagu yang akan berada di dalam album tersebut.

Beri Petunjuk?

Ini termasuklah mengenai gambar yang dimuat naik Yuna di laman Instagram nya. Di dalam gambar itu turut kelihatan penyanyi antarabangsa terkenal yang berasal dari Korea, Jay Park. Biarpun hanya memuatnaik gambar bersama, namun rata-rata peminat mengandaikan penyanyi itu seperti memberi petunjuk bahawa dia akan berkolaborasi bersama salah seorang juri Asia Got Talent itu.

IKLAN

Jay Park Menguatkan Spekulasi 

Malah seperti menguatkan spekulasi berkenaan, Jay Park turut memuatnaik gambarnya bersama Yuna dari sisi lain. Jay Park turut meninggalkan komen di laman Instagram Yuna yang berseloroh mengenai ‘sesuatu’, barangkali kolaborasi bersama tidak lama lagi.

Jika benar, Yuna sekali lagi akan mengegarkan industri apatah lagi menambah pencapaiannya dalam berkolaborasi bersama beberapa orang penyanyi antarabangsa sebelum ini.