Peminat sedia maklum bahawa hubungan pelakon dan penerbit terkenal, Datuk Ziela Jalil bersama anak-anaknya begitu akrab. Malah ada sahaja yang dilakukan mereka bersama dibuat secara meriah bagi mengeratkan lagi hubungan kekeluargaan di antara mereka.

Majlis Serba Meriah

Ini termasuklah mengenai persiapan menantikan ketibaan cucu sulungnya tidak lama lagi. Baru-baru ini, anak kepada Ziela atau nama sebenarnya Norzilah Abdul Jalil, Dr Puteri Julia Nabilah dan suami nya, Dr Dziya Faqhran telah mengadakan sebuah majlis doa selamat dan ‘baby shower’ bagi mendedahkan jantina bakal anaknya. Dalam majlis itu, turut kelihatan beberapa orang selebriti yang juga kenalan rapat Ziela seperti Datin Nina Juren, Datuk Sheila Majid dan ramai lagi hadir memeriahkan majlis.

Bakal Timang Cucu Perempuan

Majlis yang diadakan serba meriah itu telah mendedahkan bahawa Ziela bakal menimang seorang cucu perempuan yang dijangka tidak lama lagi.

Rata-rata pengikut selebriti itu memuji keakraban hubungan anak-beranak ini selain turut mendoakan agar Dr Puteri dipermudahkan untuk bersalin. Tahniah buat Ziela sekeluarga!

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry