Ketika ini, sedang hangat diperkatakan mengenai minuman berasaskan ‘bubble tea’ atau juga dikenali sebagai Boba mahupun ‘pearl’. Malah pelbagai jenama juga seakan-akan berlumba untuk bersaing menjadi antara yang terbaik antara semua.

4 Selebriti Bersama Chatime 

Tidak dilupakan antara pencetus terawal minuman ini yang sudah lama bertapak di Malaysia, Chatime. Mempunyai lebih dari 2500 cawangan di seluruh dunia, Chatime mempunyai pengaruhnya tersendiri di Malaysia dan siapa sangka disebalik kejayaanya, empat selebriti ini turut bekerjasama dengan jenama ini dan ada diantaranya merupakan pemilik salah satu cawangan Chatime! murai.my bawakan 4 selebriti bersama Chatime!

Neelofa

Neelofa bersama Pengarah Urusan Kumpulan Chatime, Aliza Ali

Baru-baru ini, selebriti terkemuka tanah air, Neelofa telah bekerjasama dengan Chatime dengan membuka cawangan Chatime Signature yang pertama di negara ini. Berkonsepkan sebuah kafe, cawangan terbaharu itu dijangka akan dibuka pada hujung tahun ini. Malah menurut sumber terdekat, Neelofa juga bakal memiliki cawangan Chatime nya tersendiri. Nantikan!

Datuk Fazley Yaakob

Hanya di pesawat AirAsia anda dapat menikmati sajian istimewa yang disediakan oleh Datuk Fazley Yaakob. Menerusi sebuah kerjasama khas, chef selebriti ini telah menyediakan minuman Chatime ‘Bandung Sago Pearl Milk Tea’ dalam semua penerbangan AirAsia dan AirAsia X. Istimewa nya minuman ini manya menggunakan sago pearl dan anda yang terbang bersama AirAsia boleh memesan minuman ini sehingga Ogos kelak.

Fara Fauzana

Terlebih dahulu Fara Fauzana pernah berkongsi mengenai minuman ini. Namun siapa sangka, Fara sebenarnya merupakan pemilik kepada salah satu cawangan Chatime di Malaysia. Cuba teka dimanakah lokasi Chatime milik pengacara popular ini?

Tomok

Rasanya sudah ramai tahu bahawa Tomok memiliki cawangan Chatime Aeon Shah Alam. Sebagai salah satu lokasi tumpuan ramai, Tomok dan Isteri juga kadang kala sering ‘turun padang’ menyediakan minuman khas untuk peminat yang mengunjungi cawangan milik mereka.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry