Merdu! Anak Perempuan Kurt Cobain Tunjuk Bakat Nyanyian di Instagram

24

Para pencinta muzik sudah tentu kenal dengan nama Kurt Cobain. Vokalis Nirvana ini bukan hanya dikenali dengan kisah kematiannya yang tragis, tapi juga suaranya yang sentiasa dalam ingatan menerusi lagu-lagu seperti “Come As You Are” dan “Smells Like Teen Spirit”.

Bakat bermuzik Kurt Cobain nampaknya diwarisi  anak perempuannya, Frances Bean Cobain. Wanita yang kini berusia 26 tahun tersebut menggubah lagu, dan menyanyikannya di Instagram peribadinya. Anak perempuan tunggal Kurt Cobain dan Courtney Love tersebut juga berkongsi lirik yang dia tulis di lagu itu.

IKLAN

https://www.instagram.com/p/By4Fxi6n2jn/

Dalam kapsyen video itu, Frances Bean menulis  bahawa dia belum memberi judul pada lagu yang dia nyanyikan.

“Ini adalah lagu yang sangat sedih dan sangat jujur. Jadi, aku mahu berkongsi,” tulis Frances Bean dalam muatnaiknya baru-baru ini.

Di hujung kapsyen, Frances Bean juga mengisyaratkan bahawa dia akan lebih banyak berkongsikan muzik ciptaannya di kemudian hari.

“Musik-musik berikutnya akan datang sebentar lagi. Terima kasih untuk semua sokongan dan pujian kalian. Aku membaca semuanya, dan itu membuat hatiku gembira,” kata Frances Bean.

Meskipun ayah dan ibunya adalah ahli muzik, kehidupan Frances Bean di hadapan umum selama ini tidak begitu aktif dengan musik. Frances Bean memilih cabang seni lain sebagai seorang model dan artis visual.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda