Di sebalik kejayaan seseorang sebenarnya tersimpan pelbagai kisah duka dan pahit yang dialami mereka sebelum mengecapi apa yang dimiliki oleh mereka sebelum ini.

Dirasuk Makhluk Halus 

Itulah yang dikongsi oleh ibu kepada usahawan kosmetik terkenal, Datuk Seri Aliff Syukri iaitu Rozita Ibrahim atau lebih dikenali sebagai Bonda Rozita. Menerusi perkongsiannya menerusi laman Instagram baru-baru ini, Rozita yang juga usahawan kosmetik sebelum ini berkongsi pengalaman dimana dia telah dirasuk oleh makhluk halus dipercayai akibat perbuatan khianat pihak yang menyimpan sifat dengki pada dia dan keluarga.

IKLAN

Menurut Rozita sebelum ini, dia hanya melihat suaminya menjalankan rawatan secara Islam kepada pesakit-pesakitnya. Namun pada suatu ketika, tidak semana-mena dia turut ‘terkena’. Jelas Rozita, sebelum ini dia sudah mengalami beberapa gangguan yang membuatkan dirinya tidak selesa sebelum.

Badan Dirasuk Enam Ekor Jin

Kongsi Rozita lagi, terdapat enam ekor makhluk halus seperti Jin telah dihantar ke dalam badannya menerusi kaedah sihir dan turut muntah dan lesu seluruh badan selepas menjalani rawatan tersebut. Ujarnya, suami nya sebelum ini sememangnya aktif dalam mengamalkan rawatan perubatan secara Islam dan kini aktif semula menjalankan rawatan tersebut secara temujanji.