Pendedahan yang cukup memalukan! Itulah yang terjadi pada pelakon Indonesia, Fairuz A Rafiq selepas dimalukan oleh bekas suaminya yang juga pelakon, Galih Ginanjar.

Galih Dedah Isu Dalam Selimut 

Galih dan Rey Utami

Terdahulu, Galih telah mendedahkan isu ‘dalam selimut’ bersama Fairuz sewaktu ketika mereka masih bergelar suami isteri. Pendedahan yang dibuat menerusi temubual oleh seorang hos TV, Rey Utami untuk program yang disiarkan menerusi saluran YouTube miliknya itu turut mendedahkan hubungan seks diantara mereka hanya bertahan selama 15 minit sahaja. Lebih memalukan, Galih turut mendakwa bau kemaluan bekas isterinya itu seolah-olah seperti ikan masin.

Ambil Tindakan 

Malu dan geram dengan dakwaan tersebut, Fairuz bersama suaminya, Sonny Septian telah membuat laporan polis terhadap Galih dan Rey dan sekiranya disabit bersalah, Galih akan dikenakan hukuman penjara maksimum selama enam tahun.

Ekoran isu tersebut, seluruh keluarga Fairuz turut berasa marah dan bertegas mahu menegakkan keadilan buatnya.  Galih dan Fairuz pernah berkahwin pada 2011 namun pada 2013 pasangan ini disahkan bercerai. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan seorang cahaya mata lelaki.