Mengejutkan! Itulah perasaan yang digambarkan oleh kebanyakan peminat pelakon Betty Banafe apabila pelakon ini telah mengumumkan bahawa dia telah bercerai dengan suaminya, Bruce Dargus setelah 8 tahun mendirikan rumahtangga.

Percaya Ada Hikmah 

Menerusi laman Instagram nya, Betty dikatakan telah bercerai pada 10 Julai yang lalu dan menyifatkan tarikh tersebut merupakan tarikh yang cukup bermakna buat dirinya dan keluarga. Percaya ada hikmah yang berlaku diatas perpisahan itu, Betty redha dengan ketentuan-Nya malah memberitahu dia dan Bruce berpisah secara baik.

IKLAN

https://www.instagram.com/p/BzvWawihi6Y/

Sifatkan Bekas Suami Seorang Yang Baik 

Menyifatkan bekas suaminya itu sebagai seorang yang baik, memetik laporan dari MStar pada mulanya Betty enggan berkongsi dan mengulas lebih lanjut mengenai perceraiannya. Namun, dia terpaksa memberitahu umum supaya tidak timbulnya fitnah pada masa akan datang.

“Kalau ikutkan saya tak nak kongsi dan tak nak ulas lebih lanjut mengenai perkara ini tapi takut nanti ada berlaku fitnah, saya terpaksa beritahu. Saya percaya ada hikmah di sebalik apa yang terjadi dan bekas suami seorang yang baik tapi antara kami sudah tiada keserasian dan jodoh kami tidak panjang”

Betty dan Bruce mendirikan rumah tangga pada 8 Disember 2012 dan dikurniakan sepasang cahaya mata iaitu Julia Claire Dargus dan Bruce Dean Dargus.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda