Nick Jonas merupakan antara selebriti lelaki yang mempunyai tubuh badan yang diidamkan oleh ramai peminat. Kacak dan berbadan kekar tidak hairanlah ada yang melabelkan suami kepada Priyanka Chopra ini sebagai simbol lelaki yang seksi.

Gambar Terkini Mengejutkan 

Namun itu sebelum dia berkahwin dengan Priyanka. Jika melihatkan gambarnya terkini anda pasti akan berfikir dua kali adakah ini Nick yang dikenali ramai. Ini kerana, menerusi intipan peminat, gambar terkini Nick yang tidak berbaju dan hanya berseluar pendek memperlihatkan keadaan fizikal tubuh badannya yang kelihatan semakin berisi. Malah terdapat peminat yang berseloroh mengenai ‘six-pack’ yang dimiliki oleh pelakon Jumanji itu.

IKLAN

‘Simptom’ Orang Kahwin 

Gambar Nick di atas sebuah kapal layar di Miami, Amerika Syarikat itu adalah semasa percutian mewah bersama Priyanka bagi meraikan ulang tahun pelakon Bollywood itu ke-37 pada 18 Julai yang lalu dan turut tular di media sosial.

Rata-rata peminat yang melihat gambar itu berasa begitu terkejut dengan perubahan fizikal Nick selain menganggap ianya sebagai satu perkara yang normal bagi mereka yang sudah berkahwin atau dalam erti kata ‘sedang berbahagia’.

Komen Anda