Awal tahun lalu, model antarabangsa terkenal Gigi Hadid dikhabarkan telah berpisah dengan penyanyi Zayn Malik. Biarpun sudah putus cinta namun Gigi dikatakan masih menyayangi Zayn meskipun enggan bersama kembali.

Keluar Bersama 

Terbaharu, Gigi dikatakan telah menemui pengganti apabila media antarabangsa melaporkan model ini sedang intim bercinta dengan seorang bintang realiti televisyen The Bachelorette yang juga seorang model, Tyler Cameron. Spekulasi mula tersebar meluas apabila kedua-dua mereka dilihat sering keluar bersama.

Kenali Tyler Cameron

Dalam perkembangan lain, buat yang tidak mengenali Tyler, jejak berusia 26 tahun ini berasal dari Jupiter, Florida. Menerusi pendedahan yang dibuat, Tyler merupakan seorang yang pandai menari, suka pada aktiviti menyelam dan gemar menghabiskan masa bersama keluarganya ketika mempunyai kelapangan.

Memandangkan rancangan realiti itu mencari seorang jejaka yang mempunyai pakej yang lengkap tidak hairanlah ramai yang meminat Tyler kerana dia sememangnya berbakat besar. Bukan sahaja bergerak sebagai model kepada tiga agensi, malah Tyler mempunyai kebolehan bermain alat muzik dan dikenali sebagai seorang yang kelakar!

IKLAN