Baru-baru ini, menerusi laporan Miss K di Astro Gempak dikhabarkan terdapat seorang selebriti wanita dilaporkan telah bercerai dengan suaminya. Lebih menyedihkan, selebriti itu kini sedang sarat hamil anak ketiga mereka.

Pasrah Dengan Nasib 

Dikatakan, selebriti wanita itu kini pasrah dan redha mengenangkan nasib dirinya yang bakal bergelar janda sebaik sahaja anaknya itu dilahirkan tidak lama lagi. Segalanya bermula, apabila terdapat seorang netizen yang berada di dalam kamar yang sama di sebuah mahkamah syariah di negeri Selangor menceritakan perihal tersebut.

IKLAN

“Terkejut kawan Miss K apabila artis wanita tersebut beritahu kepada hakim yang dia sudah tawar hati dan tidak mahu lagi dengan suaminya”

Netizen Spekulasi Penyanyi Wanita Popular

Dalam perkembangan lain, menerusi sebuah forum netizen mula membuat spekulasi bahawa selebriti yang dimaksudkan adalah seorang penyanyi wanita popular. Dedah netizen lagi, menguatkan spekulasi tersebut penyanyi itu juga kini sedang hamil anaknya yang ketiga dan ruangan komen Instagram penyanyi itu juga mula dibayangi peminat dengan persoalan berkaitan kontroversi ini.

Apa pun jika benar, kami mendoakan yang terbaik buat selebriti wanita ini dan kuat menghadapi segala dugaan.