Katy Perry & Taylor Swift Beri Petunjuk ‘Buah Tangan’ Terbaharu Ogos Ini!

Mesti Baca

Sebelum ini, kedua-dua penyanyi antarabangsa terkenal ini, Taylor Swift dan Katy Perry telah mengejutkan peminat yang mana mereka kini telah berbaik setelah sekian lama mempunyai hubungan dingin suatu ketika dahulu. Lebih manis, dalam single terbaharu Taylor berjudul You Need To Calm Down turut menampilkan Katy sebagai ‘cameo’

Single Terbaharu Tampilkan Katy Perry Dan Selena Gomez 

Terbaharu mengenai single dan album Taylor akan datang berjudul Lover, penyanyi ini memberi bayangan bahawa Katy sekali lagi akan muncul. Malah bukan Katy sahaja, rakan baik Taylor iaitu Selena Gomez juga dikatakan akan turut serta sekaligus mengandaikan single terbaharu itu merupakan trio penyanyi ini.

Spekulasi mula timbul apabila Taylor yang sememangnya terkenal dengan gimik klasik memberi beberapa petunjuk mengenai single terbaharu ini diikuti dengan Selena menerusi laman Instagram mereka.

Katy Hasilkan Single Bersama Charlie Puth 

Dalam perkembangan lain, Katy juga akan muncul dengan single terbaharu! Beberapa posting di Instagram penyanyi ini memberi bayangan bahawa posting tersebut merupakan lirik lagu single akan datang berjudul Small Talk.

View this post on Instagram

#SmallTalk

IKLANA post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Tidak terkecuali, spekulasi peminat juga mencuri perhatian apabila penyanyi dan komposer, Charlie Puth dikatakan akan turut terlibat dalam single ini. Tidak pasti sama ada ianya merupakan single duet ataupun Charlie sebagai penulis lirik, segalanya akan terjawab kelak!

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan