Netizen ‘Spill The Tea’, Asyraf Khalid Tampil Pertahankan Aazief

Memandangkan isu tersebut mendapat perhatian ramai, abang kepada Aazief yang juga suami kepada Tya Ariffin, Asyraf Khalid turut tampil mempertahankan adiknya.

Mesti Baca

Gempar! Pengarah & Suami Aktres Terkenal DM Teman Lelaki Nur Sajat?

Kontroversi mengenai usahawan sensasi Nur Sajat telah menarik ramai perhatian untuk memberi kenyataan termasuklah para selebriti iatu suami kepada...

Mak Ayah Dihina Sampai Panggil ‘Bodoh’? Dekati Kisah Kak Girl Yang Menyentuh Hati

Kak Girl sebak hingga mengalirkan air mata dalam sebuah video temubual eksklusif bersama selebriti dan influencer oleh Subhome. Dalam video...

Memakai Gelang Berlian Puteri Diana, Ini Alasan Meghan Markle

Meghan Markle memakai perhiasan istimewa sewaktu wawancara beliau yang bakal datang dengan Oprah Winsfrey. Memakai Gelang Berlian Mendiang Puteri Diana Sewaktu...

Sebelum ini kisah percintaan anak tiri kepada Datuk Seri Siti Nurhaliza, Aazief Khalid menjadi perbualan hangat di media sosial selepas dia dikatakan telah berpisah dengan kekasihnya yang juga selebriti media sosial terkenal, Tyra Kamaruzaman.

Rata-rata pengikut mereka berasa kasihan dan terkejut memandangkan kedua-dua mereka sudah lama berkawan.

Netizen Dedah Perkara Sebenar 

Terbaru, menerusi sebuah akaun di laman Twitter, terdapat seorang netizen telah mendedahkan beberapa rentetan peristiwa mengenai perpisahan Aazief dan Tyra. Menurutnya yang kononnya juga rakan kepada Aazief, perpisahan itu sebenarnya adalah berpunca daripada Tyra yang dikatakan telah curang dengan seorang lelaki.

Jelas netizen tersebut, lelaki yang dikatakan sepupu kepada Tyra itu sebenarnya tidak mempunyai sebarang pertalian diantara mereka dan Aazief selama ini yang mengetahui akan isu tersebut turut bertindak merahsiakan perkara tersebut.

Biarpun begitu, Tweet yang tular tersebut telah mengundang pelbagai persepsi netizen termasuk ada yang mendakwa akaun tersebut telah dikendalikan sendiri oleh Aazief.

Kapsyen Aazief Undang Kecaman 

Dalam perkembangan lain, Aazief turut menjadi perhatian apabila gambarnya bersama selebriti media sosial, Sharifah Rose mengundang kecaman netizen apabila kapsyen yang dimuatnaik anak Datuk Seri Khalid Mohd Jiwa itu dikatakan telah memerli bekas kekasihnya.

Namun, tidak lama kemudian Aazief telah menukar kapsyen tersebut dan memohon maaf selepas terjadinya salah faham akibat posting itu.

Memandangkan isu tersebut mendapat perhatian ramai, abang kepada Aazief yang juga suami kepada Tya Ariffin, Asyraf Khalid turut tampil mempertahankan adiknya.

Jelas Asyraf, dia menyifatkan adiknya itu masih muda dan memerlukan masa untuk berkenalan dengan seseorang.Sebagai seorang abang dia menyatakan sokongannya kepada apa sahaja keputusan yang akan dilakukan oleh Aazief selain berasa kasihan dengan tindakan netizen yang terus mengecamnya tanpa sebarang usul periksa.

Pesan Asyraf lagi, dia mengharapkan agar netizen berhenti mengecam Aazief dan Sharifah Rose selain turut menasihati mereka agar tidak cepat menilai sesuatu tanpa sebarang usul periksa.

Terkini

Unik & Menarik! Koleksi Alphabet dUCk Cipta Kelainan Kepada Si Pemakai

Dengan membawakan huruf abjad A – Z, dUCk mengajak orang ramai untuk “Jadi Diri Anda Yang Sebenar” (Truly be...

Artikel Berkaitan