Oppo akan melancarkan versi terbaru tidak lama lagi. Versi terbaru ini ialah A9 2020, versi telefon pintar terkini akan mempunyai peningkatan dari segi teknologi dan ciri-ciri khas.

Seperti maklumat terbaru yang disampaikan oleh Oppo baru-baru ini, peranti ini dikhabarkan bakal disertakan dengan sistem bunyi mengagumkan dari Dolby Atmos® Sound Effects dan Dual Stereo Speakers.

IKLAN

Untuk menikmatik pengalaman audio dari biasa ke luar biasa, OPPO A9 2020 dilengkapi dengan Dual Stereo Speakers. Dengan Dual Stereo Speakers dipasang di bahagian atas dan bawah telefon, A9 2020 mencipta pengalaman bunyi 3D yang lebih mendalam ketika kedua-dua pembesar suara bermain serentak.

Selain itu, OPPO A9 2020 dilengkapi dengan kesan bunyi Dolby Atmos® yang membawa peningkatan kedalaman dengan sistem audio A9 2020, yang membolehkan anda merasai pengalaman menakjubkan ketika menonton filem, permainan video atau muzik pilihan anda!

Cùng chào đón sự xuất hiện của OPPO A9 2020 hoàn toàn mới với 2 sắc màu thời thượng: Tím Đột Phá, Xanh Đam Mê8GB…

Posted by OPPO on Tuesday, September 3, 2019

Sebelum ini menerusi halaman OPPO Vietnam Facebook mendedahkan bahawa OPPO A9 2020 akan datang dengan modul kamera kuad di belakang, masing-masing dengan kamera utama 48MP + 8MP + 2MP + kamera 2MP yang berjajar secara menegak di pusat teratas telefon bimbit. Kamera depannya tersemat di dalam waterdrop notch dengan kekuatan 16MP.

Perlu diingat OPPO A9 2020 ini mempunyai skrin 6.5 inci, kemungkinan resolusi skrin HD + atau HD 1080p penuh. Di belakang terdapat sensor cap jari di bawah modul kamera quad.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

IKLAN