Sejak awal minggu lalu,hangat memperkatakan mengenai pertelingkahan diantara usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri dan penyanyi Baby Shima. Semuanya bermula selepas Shima memberi teguran yang jujur dan ikhlas mengenai vokal Aliff dalam single terbaharunya yang berjudul Cowok Baru.

Baby Shima Malu, Serang Aliff Syukri

IKLAN

VIDEO PERGADUHAN ALIFF SYUKRI DAN BABY SHIMA

Malu dan berang dengan tindakan pengurusan majlis yang tidak membenarkannya masuk, pelantun Pura Pura Bujang itu telah bertekak dan 'menyerang' Aliff ketika majlis itu sedang berlangsung

Posted by Murai MY on Thursday, September 12, 2019

Terbaru, menghangatkan lagi hubungan diantara mereka, semalam ketika di sidang media pelancaran lagu baru Aliff yang diadakan di Jakarta, Indonesia Shima telah ditahan masuk ke dalam acara itu biarpun sebelum ini telah diundang oleh pihak usahawan itu. Malu dan berang dengan tindakan pengurusan majlis yang tidak membenarkannya masuk, pelantun Pura Pura Bujang itu telah bertekak dan ‘menyerang’ Aliff ketika majlis itu sedang berlangsung.

Kecewa Dengan Sikap Aliff

Malah rakaman pergaduhan tersebut sempat dirakam menerusi video secara langsung di laman Facebook Aliff.

Tegas Shima, dia begitu kecewa dan sedih kerana usahawan itu seperti sengaja mahu memalukan dirinya kerana menurut Shima dia sudi hadir ke pelancaran lagu Aliff bagi menghormati jemputannya namun perkara yang sebaliknya terjadi.

Namun, tidak lama kemudian, Shima telah memadam posting tersebut. Video tersebut yang tular di media sosial telah menimbulkan pelbagai persepsi netizen sehingga ada beranggapan pergaduhan diantara mereka hanyalah gimik semata-mata.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda