Berbaki tiga minggu lagi sebelum Big Stage 2019 melabuhkan tirainya sebaik sahaja juara musim ini diumumkan.Biarpun ada diantara peserta-peserta ini telah mencipta nama terlebih dahulu, namun kesemua mereka percaya Big Stage merupakan satu platform yang bagus untuk lebih berjaya dan dikenali ramai.

Mula ‘Demand’ Harga 

Terbaru, terdapat satu perkhabaran yang kurang baik mengenai salah seorang bintang Big Stage kali ini. Menerusi informasi yang kami terima daripada satu jenama pereka fesyen tempatan popular, dikatakan ada diantara mereka yang sudah mula ‘demand’ harga untuk menjayakan satu persembahan kelak.

Menurutnya, harga yang ditawarkan tersebut mencecah ‘lima angka’ malah jauh lebih mahal daripada penyanyi popular yang sudah lama bertapak di dalam industri.

Terkejut Dengan Harga Yang Ditawarkan 

Bagi pereka fesyen tersebut yang menginginkan penyanyi tersebut membuat persembahan di acaranya tidak lama lagi, dia begitu terkejut dengan harga yang ditawarkan sehingga beberapa kali bertanyakan mengenai harga tersebut .

Malah dia turut membuat perbandingan dengan harga persembahan seorang penyanyi lelaki popular yang lebih murah berbandingnya yang hanya baru mencipta nama menerusi program realiti tersebut.

IKLAN

Barangkali mungkin penyanyi itu baru bertapak di dalam industri membuatkan pihaknya turut meletakkan harga yang agak tinggi. Apa pun siapakah yang akan menjuarai Big Stage 2019? Sama-sama kita nantikan!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry