Akhirnya Zamani nikah

Mesti Baca

Curi Perhatian! 5 Selebriti Hollywood Memakai Gaun Pengantin Sewaktu Di Karpet Merah

Apabila mencari penampilan yang sempurna sewaktu di karpet merah, selebriti kebiasaannya akan memilih custom atau designer gowns. Kadangkala, sesetengah...

6 Pasangan Selebriti Korea Ini Bebas Daripada Sebarang Gosip

Beberapa pasangan suami isteri selebriti Korea ini sentiasa jauh daripada sebarang gosip. Perkahwinan mereka jarang mendapat berita yang negatif....

Artis & Instafamous Selar Kes Youtuber Bergaduh Di Gelanggang Futsal

Insiden pergaduhan di sebuah gelanggang futsal minggu lalu yang melibatkan Youtuber terkenal mendapat perhatian ramai termasuk di kalangan selebriti...

KUALA LUMPUR – Dalam diam-diam, Zamani Slam menikah dengan gadis pilihannya bernama Juliana semalam.

Majlis akad nikah antara kedua pasangan ini diketahui melalui sekeping gambar yang dimuat naik dalam laman Instagram Meastromediamy.

Menerusi hantaran yang mengiringi gambar tersebut, ucapan tahniah dan diskripsi ringkas disertakan untuk para pengikut Instagram berkenaan.

Zamani atau nama penuhnya, Zamani Ibrahim merupakan vokalis kumpulan Slam yang mempunyai ramai peminat.

Suara emas yang dimiliki oleh Zamani menerusi berpuluh-puluh lagu dendangannya terus bertakhta di hati peminat sejak lebih 15 tahun beliau melangkahkan kaki ke dalam industri hiburan bersama anggota lain dalam kumpulan Slam.

Gerimis Mengundang antara lagu malar segar Slam dan hari ini, tiada lagi gerimis dalam hati si bujang Zamani yang pasti tidak keseorangan dan mengundang kesepian.

Lama membujang Zamani ini yang pernah jatuh hati pada seseorang namun hajatnya untuk hidup berdua pada ketika itu, tidak kesampaian. Bukan jodoh Zamani dengan insan itu dan jodoh Zamani baharu sampai malam tadi.

Katanya hubungan Zamani dengan wanita yang dinikahinya malam tadi berlangsung selama 14 tahun.

Itu satu tempoh yang lama dan mustahil jika hubungan selama itu tidak dapat dihidu oleh wartawan hiburan. Kalau wartawan hiburan gagal, takkan keyboard warriors pun gagal sama?

Apapun, tahniah Zamani dan Juliana, walaupun menikah senyap-senyap.

Oleh: Kapak

Terkini

Dah Elok Sado, Pergi Buat Implan Payudara Pula! Influencer Ini Tak Malu Malah Bangga

Lelaki bertatu ini menunjukkan implan payudara setelah dicabar untuk mendapatkan 3 juta pengikut di akaun Instagramnya. Dipetik dari Dailystar, Influencer...

Artikel Berkaitan