Pelakon dan usahawan Norman Hakim sebentar tadi memohon peminat agar mendoakan kesembuhan bekas isterinya Abby Abadi, yang mungkin terpaksa melakukan pembedahan kerana mengalami bacaan tekanan darah yang membimbangkan selepas lima hari menerima rawatan di sebuah pusat perubatan di Selangor.

Menerusi entri di Instagram (IG), Norman berkata demi menyelamatkan dua nyawa, Abby berkemungkinan besar akan menjalani pembedahan. Menurut Norman, berita itu telah dimaklumkan oleh suami Abby, Jay Ezzany.

IKLAN

“ALLAHU..saya terpaksa kongsi sebab saya nak merayu kepada semua mohon doakan keselamatan kedua-duanya, mama & baby dalam kandungan” katanya.

Rata-rata pengikutnya terkejut dengan keadaan semasa Abby dan mendoakan semoga segalanya akan berjalan lancar.

Sebelum ini seperti yang dilaporkan oleh BH online, Jai Ezzanny atau nama penuhnya Faizal Zakaria, 45, berkata, bacaan tekanan darah isterinya turun dan naik antara 116 hingga 191 serta perlu mendapat pemerhatian doktor sepenuhnya, lebih-lebih lagi dia kini hamil enam bulan anak sulung mereka.

Jay Ezzany menjadi suami kepada Abby pada 14 Ogos 2015 dan mereka mengambil dua anak angkat, Muhammad Daiyan Fayyad dan Maisara Dayana Fathia, yang dijaga sejak setahun lalu.

IKLAN

Abby juga mempunyai tiga cahaya mata iaitu Mohamed Danish Hakim, 16, Marissa Dania Hakim, 14 dan Maria Danisha Hakim, 11, hasil perkahwinan dengan Norman.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda