Berita baik buat rakyat Malaysia yang sedang mencari telefon pintar dengan harga yang mampu milik tetapi berkualiti tinggi. Jenama sedang meningkat naik di Malaysia iaitu Neffos yang dibawah naungan syarikat TP-link kini membuat tawaran hebat buat pelanggannya. Anda sudah follow belum Neffos Malaysia di Instagram dan Facebook? Kalau belum, inilah masanya!

Buat para peminat telefon pintar Neffos, sekarang adalah masa terbaik untuk anda membeli salah satu peranti Neffos iaitu Neffos C9 yang kini sedang hangat dipromosikan dengan potongan harga sehingga RM150.

IKLAN

Rakyat Malaysia dapat membeli telefon pintar Neffos C9 pada harga yang berpatutan iaitu RM349 di Shopee , manakala di Lazada pada harga RM399 di mana harga asalnya bernilai RM499.  Jualan murah telefon pintar dilengkapi dengan skrin bersaiz 5.99 inci itu akan dilancarkan pada promosi 10.10 Brands Festival yang akan dijalankan secara eksklusif atas talian pada 10 Oktober 2019.

Dengan harga serendah RM349, telefon pintar Neffos C9 sangat berbaloi untuk mereka yang mahukan peranti berkualiti dengan harga bajet. Telefon pintar ini yang mempunyai keluasan skrin 5.99” 18:9 FullView Display. Sesuai untuk anda menonton saluran hiburan seperti Youtube dan lain-lain lagi. Terutama sekali bagi pengguna yang gemar bergaming (PUBG), telefon pintar ini terbaik untuk digunakan oleh anda.

Harga Biasa-Biasa Namun Setanding Kualiti Telefon Pintar Yang Mahal

Boleh dikatakan, Neffos C9 setanding dengan telefon pintar dari jenama lain dengan harga yang mencecah RM1,000 ke atas. Ini dapat dibuktikan dengan adanya teknologi AI tersemat di dalam telefon pintar ini yang kebiasaanya hanya boleh didapat pada telefon pintar yang mahal.

Anda bukan sahaja boleh unlock skrin dengan cap jari anda, tetapi juga wajah anda, ternyata ianya memudahkan dan selamat. Dikuasakan oleh kecerdasan buatan terbaru atau teknologi AI, kamera mengimbas lebih dari 106 butiran muka yang berbeza ke ketepatan paras piksel untuk cara cepat dan mudah membuka kunci peranti.

Kuasa Bateri Yang Sesuai Untuk ‘Gamers’

Apa yang menarik pada peranti ini, walaupun harganya murah namun kapasiti baterinya sebesar 3840mAh.  Neffos C9 ini mempunyai “feature fast battery charging”. Dah la kapasiti besar, masa untuk “charging” pun pantas. Kaki Gamers memang seronok lah!

Melihat pada harga serendah ini, ternyata anda tidak perlu membazirkan wang untuk membeli telefon pintar jenama lain yang lebih mahal.

Tunggu apa lagi! Jadi jangan lupa untuk dapatkan Neffos C9 dengan harga yang sangat berbaloi pada hari ini di Shopee & Lazada ya!

IKLAN

Oh bukan itu sahaja, Neffos juga mempunyai banyak lagi tawaran menarik yang menanti anda, pastikan untuk layari Neffos Malaysia di Instagram dan Facebook.