Tidak ramai yang tahu bahawa pelakon Azhar Sulaiman sebenarnya mempunyai sepasang anak kembar. Sudah meningkat remaja, pasangan kembar tersebut iaitu Kasih Iris Leona dan Andika Rees Pahamin yang kini berusia 17 tahun menarik perhatian ramai terutamanya buat peminat Azhar sendiri.

Puji Wajah Anak Kembar Azhar 

Sebelum ini, Azhar jarang memuatnaik gambar anak-anaknya namun setiap kali berkongsi bersama peminat ada sahaja pujian yang diterima apatah lagi pasangan kembar itu mempunyai wajah yang cukup cantik dan kacak mengikut iras bapa dan ibu mereka, Chempaka Emalin Pahamin. Seperti yang dikongsi pelakon ini yang juga merupakan seorang arkitek, ramai yang mengagumi dengan bakat yang dimiliki oleh pasangan kembar ini.

Aktif Di Sekolah 

Bukan sahaja memiliki rupa paras yang menarik malah turut aktif di dalam pelbagai aktiviti di sekolah sehingga diiktiraf sebagai tokoh kokurilum.

Menerusi perkongsian terbaharu Azhar di laman Instagram nya, dia sempat berseloroh mengenai salah seorang anaknya, Leona yang ingin menjadi pelakon namun perlu mencari seseorang untuk mengajarnya bercakap dengan lebih lancar di dalam bahasa Melayu.

IKLAN

Sebagai info, Azhar telah berkahwin dengan Chempaka pada tahun 1996 dan dikurniakan 3 orang cahaya mata iaitu Kasih Leia Ixora,20 dan pasangan kembar Andika Rees Pahamin dan Kasih Iris Leona masing-masing berusia 17 tahun.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry