Sejak tahun lalu, dakwaan mengenai penyanyi Tajul,21 sudah berkahwin dengan seorang wanita dikenali sebagai Nurul Syamieza Eddie hangat diperkatakan berdasarkan rakaman video yang tersebar .Menguatkan dakwaan berkenaan, wanita itu turut meletakkan tanda #T seperti merujuk kepada nama Tajul atau nama sebenarnya Tajul Ariff Noor bin Md Shari.

Bakal Adakan Sidang Media 

Terbaru, menerusi laporan dari MStar Online, penyanyi ini akan mengadakan sebuah sidang media dalam masa terdekat selepas portal tersebut menerima sekeping foto mengenai wanita yang didakwa isteri kepada Tajul kini sedang hamil. Meskipun begitu, pelantun lagu Ibu ini memilih untuk terus mengunci mulut mengenai status terkini dirinya.

IKLAN

Mahu Jaga Hati Banyak Pihak 

Jelasnya lagi, bukan niatnya untuk merahsiakan sebarang perkara dan akan berkongsi pada umum bila tiba masa yang sesuai.

Menurut Tajul dia berbuat demikian kerana melibatkan banyak pihak dan ingin menjaga hati mereka. Sebelum itu, mengenai dakwaan video yang tersebar sebelum ini, Tajul menafikan bahawa dia sudah berkahwin dan ‘pengakuannya’ itu hanyalah gurauan semata-mata.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda