OPPO percaya dengan kehadiran Reno, ia membawa pengalaman berbeza  untuk setiap pengguna. Lebih mengujakan, hos dan usahawan  Neelofa & penyanyi dari taiwan, Jam Hsiao turut bersama-sama memperkenalkan teknologi inovatif Reno2 kepada pengguna.

Neelofa bukanlah nama asing dalam dunia hiburan, sebagai seorang influencer yang disegani dan dia setia menjadi pengguna OPPO.

Manakala bintang dari Taiwan, Jam Hsiao, duta besar yang baru dilantik untuk OPPO Reno2 sudah terkenal di persada antarabangsa. Beliau merupakan seorang penyanyi dan penulis lagu. Selain itu Jam Hsiao juga sangat berbakat dalam dunia lakonan.

Neelofa dan Jam Hsiao menyambut ketibaan OPPO Reno2 yang akan dilancarkan di Malaysia pada hari Selasa, 15 Oktober 2019, seperti yang dijelaskan dalam kenyataan media yang diterima oleh murai.my.

Jadi bersiap sedialah untuk mengagumi ciri terbaru yang disematkan dalam Reno 2. Difahamkan Reno2 mempunya 4 kamera tersusun secara vertikal, dengan resolusi sensor 48 MP, 13 MP, 8 MP dan 2 MP. Di bahagian depan menemukan 16 MP.OPPO Reno 2 juga menawarkan ciri hebat untuk kestabilan video seperti Mode Video Ultra Stable.

Untuk harga masih belum diumumkan, tetapi Oppo Reno 2, yang dilancarkan di India pada 20 September 2019, bernilai sekitar RM2,193.86 untuk 8 GB / 256 GB RAM.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry