Selepas mencuri tumpuan netizen baru-baru ini dengan menari dan berpakaian seakan-akan penari balet, pelakon Iqram Dinzly sekali lagi menjadi bualan hangat di media sosial.

Cetus Kontroversi Lagi 

Menerusi perkongsian yang dibuat oleh seorang netizen di laman Twitter, beberapa foto Iqram atau nama sebenarnya Muhammad Iqram Dinzly bin Muhammad Saipuddin yang hanya memakai baju putih yang agak jarang dan turut memperlihatkan alat sulitnya mencetuskan pelbagai persepsi pengguna di laman sosial terbabit.

IKLAN

Berdasarkan foto tersebut, ianya dipercayai diambil dari rakaman video akaun Iqram dalam aplikasi broadcast dalam bentuk video live streaming.

Netizen Simpati 

Melihatkan gambar yang tersebar itu, rata-rata pengguna berasa simpati dengan keaadaan Iqram selain mengharapkan agar pelakon itu mendapatkan khidmat kaunseling dengan kadar segera. Biarpun begitu, ada yang mengkritik perbuatannya itu apatah lagi seperti sengaja menunjukkan alat sulit.

Pada awal Januari lalu, Iqram pernah mengeluarkan kenyatan ingin meletakkan noktah sebagai seorang selebriti sejurus diisytihar muflis oleh Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) selepas gagal membayar cukai pendapatan sebanyak RM77,000.