Siapa sangka anak-anak Angelina Jolie kini sudah meningkat remaja. Jika sebelum ini kebanyakan mereka masih dipimpin tangan oleh Angelina, kini mereka pula berjalan seiring dengan ibu yang mempunyai rupa paras menawan.

Bergelar Pereka Barang Kemas Di Usia Muda 

Peminat sedia maklum bahawa Angelina mempunyai enam orang anak yang terdiri daripada 3 anak angkat dan 3 anak kandung hasil perkongsian hidup dengan bekas suaminya yang juga aktor terkenal, Brad Pitt. Perkembangan terbaru mengenai mereka, salah seorang anak angkat Angelina iaitu Zahara,14 kini telah bergelar sebagai seorang pereka barang kemas.

IKLAN

Punyai Jenama Sendiri 

Lebih membanggakan, Zahara turut mempunyai jenamanya sendiri yang dikenali sebagi Zahara Collection hasil kolabaroasi bersama jenama barang kemas, Robert Procop. Malah ketika di majlis pratonton filem terbaharu lakonan ibunya, Maleficent: Mistress of Evil pada 30 September yang lalu, anak angkat ketiga Angelina ini sempat melaram sakan koleksi barangan kemas rekaannya.

Menurut sumber hasil jualan barangan kemas itu akan disumbangkan kepada sebuah rumah kebajikan wanita dan kanak-kanak di Los Angeles, House of Ruth Shelters. Selain Zahara, Angelina kini tinggal bersama Maddox, 18, Pax, 16, dan tiga anak kandungnya Shiloh, 13, dan pasangan kembar, Vivienne dan Knox, 11.