Selain Thailand, kualiti dan penghasilan filem dari Vietnam juga tidak kurang hebatnya apatah lagi filem bergenrekan seram. Kali ini, murai.my dengan kerjasama GSC Movies ingin membawa penonton bertuah kami untuk menjadi yang terawal menonton filem seram, Kumanthong.

IKLAN

Perkahwinan Yang Menakutkan 

Bakal berada di semua pawagam GSC bermula 17 Oktober ini, Kuman thong mengisahkan mengenai Soi, seorang gadis desa yang bisu dan pekak. Suatu hari, terdapat seorang bomoh yang dikenali sebagai Luu Huynh telah mencuri perhatian penduduk kerana berjaya mengubati pelbagai penyakit. Tidak lama kemudian Soi dan Luu telah jatuh hati dan berkahwin. Namun begitu, selepas berkahwin Soi telah mengetahui mengenai masa silam suaminya yang merancang ingin mengorbankan nyawa manusia untuk ritualnya.

20 Pasang Tiket Untuk Dimenangi

Melihatkan pada trailer filem ini sememangnya seram dan menakutkan! Buat anda yang berminat, terhad kepad 20 orang yang terawal kami ingin mengajak anda menonton filem ini pada hari Selasa, 15 Oktober 2019, jam 9.00 malam bertempat di GSC 3 Damansara (dahulu dikenali sebagai Tropicana City Mall).

Setiap pembaca yang dipilih oleh kami akan memenangi sepasang tiket ke tayangan awal filem ini. Caranya cukup mudah! anda hanya perlu ikuti langkah dan jawab soalan berikut untuk melayakkan diri anda dipilih sebagai pemenang.

  1. ‘Like’ Facebook murai.my, ikuti kami di Instagram @hangatmalaysia dan Twitter @HangatMalaysia.
  2. Kongsi artikel ini di Facebook dan Twitter anda, dan jawab soalan ini:

    Apakah nama watak utama di dalam filem ini?

  3. Sertakan hashtags #HangatMalaysia #TiketWayangHangat #GSCMovies bersama jawapan dan pastikan post anda tidak ‘private’ dan ditetapkan kepada ‘public’.
  4. Kemudian hantar pesanan atau mesej (DM) kepada kami dengan menghantar ‘link’  atau ‘screenshot’ posting tersebut. Jika tiada Facebook, anda boleh hantar menggunakan Twitter dan Instagram untuk pengesahan.
  5. Pemenang akan dihubungi pihak murai.my .
  6. Pemenang dikehendaki datang menuntut tiket filem tayangan pratonton filem di  GSC 3 Damansara pada 15 Oktober bermula jam 8.20 malam hingga 8.50 malam.
  7. Sebarang kelewatan tuntutan tiket selepas jam 9 malam TIDAK AKAN DILAYAN
  8. Sebarang ketidakhadiran perlu dimaklumkan secepat mungkin.

IKLAN