Boleh dikatakan anak perempuan jutawan kosmetik terkenal Datuk Seri Vida (DSV), iaitu Cik B merupakan antara remaja yang begitu popular di laman sosial. Percaya atau tidak, akaun Instagram Cik B yang mempunyai lebih dari 400 ribu pengikut turut diiktiraf oleh Instagram sebagai akaun verified yang hanya diperolehi oleh mereka yang benar-benar berpengaruh.

IKLAN

Gemar Pada Lagu Rap

Tidak seperti remaja perempuan lain, Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlynn Zamilleen,14 lebih gemar memakai serba ringkas biarpun berstatus anak kepada jutawan sekaligus membuatkan ramai yang memuji personalitinya yang cukup merendah diri. Buat mereka yang mengikuti perkembangan Cik B, sudah pasti mengetahui bahawa remaja ini sememangnya gemar pada muzik rap dan meminati kumpulan rap popular masa kini, K-Clique.Malah Cik B pernah berkongsi video nyanyiannya bersama salah seorang ahli kumpulan itu, MK.

Penampilan Cik B Curi Perhatian 

Terbaru, Cik B telah dipilih menjadi penghias wajah hadapan kulit majalah Remaja. Bergandingan bersama dua lagi remaja popular,Naim Daniel dan Cupcake Aisyah , penampilan Cik B di dalam majalah itu ternyata membuatkan ramai yang tertarik. Manakan tidak, berbanding penampilan yang biasa dilihat,solekan dan penampilan Cik B bagi majalah itu membuatkannya saling tidak ubah seperti penyanyi antarabangsa terkenal, Missy Elliot.

Bukan sahaja dipuji oleh pengikutnya, malah ramai selebriti popular tanah air seperti Sweet Qismina dan Zulin Aziz, turut mengagumi penampilannya itu sehingga ada antara mereka mahu remaja itu mengekalkan imej yang sedemikian. Memang betul-betul lit!