Selepas sekian lama memberi teka-teki mengenai hubungannya bersama seorang jejaka misteri, akhirnya selebriti verstail, Elly Mazlein atau nama sebenarnya Sharifah Aida Mazlina binti Syed Hanafi telah selamat dirisik bakal suaminya dalam satu majlis yang berlangsung secara tertutup pada petang Sabtu.

Bakal Suami Dikenali Sebagai Azlan 

Menerusi perkongsian yang dibuatnya di laman Instagram, sebuah hashtag khas, #MerisikCintaAzlanElly turut diwujudkan sebagai simbolik majlis merisik Elly sekaligus mendedahkan bakal suaminya itu dikenali sebagai Azlan. Majlis yang dihadiri oleh ahli keluarga dan sahabat terdekat kedua-dua belah keluarga itu turut dibanjiri dengan ucapan tahniah dan doa di laman Instagram Elly buat kedua-duanya.

IKLAN

Ditaja Ramai Pihak 

Melihatkan majlis yang berlangsung meriah itu ditaja oleh ramai pihak, menurut Elly dia menganggap majlisnya itu juga merupakan satu perkongsian rezeki buat semua peniaga.

View this post on Instagram

Izinkan aku merasa detik ini❤💍 19 0ct 2019 . Dlm memenuhi Impian majlis merisik kami sekeluarga, dlm masa yg sama ada juge pihak yg sedang mencari rezki & sedang mendaki utk mencipta nama serta melebarkan sayap dlm bidang masing2 . Dengan adanya majlis,Sudah pasti ada kaitan dgn para peniaga.. dgn erti kata lain, setiap majlis pasti ada juge rezki org lain . Jutaan terima kasih buat team #MerisikCintaAzlanElly diatas kerjasama ini ❤ . Semoga Impian kita semua tercapai.. Doa saya buat kalian semoga terus berjaya dalam perniagaan anda ❤ ..Lebarkan sayapmu . 🌸MAJLIS MERISIK AZLAN DAN ELLY MAZLEIN🌸 #MerisikCintaAzlanElly . 🌸 Catering 🌸 @mastarcatering.official . 🌸 Videographer 🌸 @picxelmotionfilms . 🌸 Photographer 🌸 @wvmphotography . 🌸 Henna 🌸 @hennabypuyep . 🌸 Bunga 🌸 @mad.about.bunga . 🌸 Pelamin 🌸 @answedding.events @firdausothmann . 🌸 Pakaian 🌸 @adam.r_lamaison . . 🌸 Sandwich -Breakfast 🌸 @myno1sandwich, . . 🌸 Cake 🌸 @madaboutcake_official . . 🌸 Chiavari chair 🌸 @shahalamwedding . . 🌸Pavlova🌸 @pavlovashahalam . . 🌸Emcee🌸 @naziah33 @answedding.events

A post shared by ELSefhia (@iamellymazlein) on

Malah dia turut mendoakan agar mereka terus berjaya dan segala impian mereka akan tercapai. Tahniah buat Kak Lina Pom Pom!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda