Sissy Imann Dikejarkan Ke Hospital Akibat Terkena Renjatan Elektrik

Menurut bapanya,Mohammad Kamil insiden berkenaan berlaku di rumah mereka di Cheras pada jam 2 pagi dan ketika itu Sissy sedang bersiap-siap untuk menjalani penggambaran sebuah iklan komersial di Sepang yang dijadualkan pada jam 6.30 pagi.

Mesti Baca

Curi Perhatian! 5 Selebriti Hollywood Memakai Gaun Pengantin Sewaktu Di Karpet Merah

Apabila mencari penampilan yang sempurna sewaktu di karpet merah, selebriti kebiasaannya akan memilih custom atau designer gowns. Kadangkala, sesetengah...

6 Pasangan Selebriti Korea Ini Bebas Daripada Sebarang Gosip

Beberapa pasangan suami isteri selebriti Korea ini sentiasa jauh daripada sebarang gosip. Perkahwinan mereka jarang mendapat berita yang negatif....

Produksi Bincang Mahu Gantikan Atau Kekalkan Ji Soo Dalam “River Where The Moon Rises”

Drama KBS, River Where The Moon Rises telah membatalkan penggambarannya hari ini , 4 Mac, dan sedang membincangkan sama...

Siapa sangka sambutan hari lahir yang cukup indah telah disusuli dengan insiden yang tidak diingini. Itulah yang terjadi kepada penyanyi Sissy Imann selepas dia dikejarkan ke hospital semalam dipercayai akibat terkena renjatan elektrik berpunca daripada alat besi pemanas rambut.

Mahu Bersiap Awal 

Menurut bapanya, Mohammad Kamil insiden berkenaan berlaku di rumah mereka di Cheras pada jam 2 pagi dan ketika itu Sissy sedang bersiap-siap untuk menjalani penggambaran sebuah iklan komersial di Sepang yang dijadualkan pada jam 6.30 pagi.

“Ketika jam 2 pagi selepas pulang daripada menyambut ulang tahun kelahirannya, Sissy terus masuk ke biliknya untuk bersiap ke sesi penggambaran yang dijadualkan pada jam 6.30 pagi.

Memandangkan penggambaran akan diadakan di kawasan pantai dan tiada bekalan elektrik untuk Sissy gayakan rambutnya disana, dia mengambil keputusan untuk bersiap lebih awal di rumah”

Ketika insiden berlaku difahamkan Sissy telah menangis kesakitan menyebabkan Kamil bergegas naik ke atas untuk melihat keadaan anaknya. Ketika itu, Sissy telah memberitahu bahawa pergelangan tangan kanannya terasa kebas dan turut kelihatan beberapa kesan lebam dipercayai akibat renjatan elektrik tersebut.

Risau dengan keadaan Sissy, keluarga nya bergegas membawa penyanyi itu ke Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia Kuala Lumpur untuk pemeriksaan lanjut.

Dinasihatkan Untuk Berehat 

View this post on Instagram

God is testing & definitely trying to tell me something . I will forever remember this 24th birthday of mine .

IKLAN
A post shared by Sissy Imann (@sissyimann) on

Biarpun sudah dibenarkan pulang selepas menjalani rawatan hampir empat jam, Sissy dinasihatkan oleh doktor untuk mendapatkan rehat yang secukupnya sebelum sembuh seperti sedia kala. Menerusi laman Instagram nya, Sissy berkata dia akan terus mengingati tragedi yang menimpa pada hari kelahirannya yang ke-24. Semoga cepat sembuh Sissy!

SourceNST

Terkini

Kini CEO! ‘Ratu’ Saapuu Dedah Pernah Bergelar Mak Andam

Siapa sangka, usahawan semakin dikenali yang juga ketua pengarah eksekutif bagi jenama produk kesihatan kulit Saapuu, Rosniwati Beharom, 45...

Artikel Berkaitan