Menerusi artikel kami sebelum ini, kecoh di laman Twitter memperkatakan mengenai perkongsian sebuah video yang memperlihatkan tindakan seorang wanita yang mengamuk di butik jenama fesyen tempatan terkenal, Fashion Valet.

Bakal Keluarkan Kenyataan Rasmi 

Perkongsian yang dibuat oleh seorang pengguna laman sosial itu telah menimbulkan pelbagai reaksi dari netizen malah sehingga ada yang beranggapan ianya seperti publisiti murahan.Menyedari akan video yang tular itu hangat diperkatakan jenama tersebut menerusi laman Instagram mereka berkata satu kenyataan rasmi akan dihebahkan menjelaskan mengenai perkara tersebut.

Gimik Promosi 

Susulan daripada kenyataan itu seperti yang dijanjikan oleh mereka, Fashion Valet tampil memuat naik satu posting terbaharu. Seperti yang dijangka, video amukan dari wanita itu sebelum ini ternyata hanyalah sebuah gimik perniagaan mereka yang akan diadakan bersempena dengan promosi jualan 11 November.

IKLAN

Biarpun begitu, masih ada lagi yang mengecam gimik mereka yang beranggapan sedikit sebanyak menjatuhkan imej Fashion Valet. Apa pun,gimik ini pastinya satu khabar gembira buat mereka yang shopaholic!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry