Usai Halloween melabuhkan tirainya, pihak Starbucks Malaysia enggan melepaskan peluang untuk meraikan perayaan Krismas akan datang dengan memperkenalkan beberapa seleksi menu dan barangan edisi khas perayaan itu.

Perkenalkan Holiday French vanilla Latte

Bermula 5 November ini, peminat Starbucks boleh mencuba menu terbaharu daripada mereka, Starbucks Holiday French Vanilla Latte. Menariknya mengenai minuman ini, ianya bukan sahaja diperkaya dengan rasa French Vanilla Latte malah turut didatangkan bersama krim Vanilla berwarna biru dan taburan coklat di atasnya. Didatangkan dengan pilihan minuman panas, sejuk atau blended kami berpeluang untuk menjadi antara yang pertama merasainya, sememangnya sedap!

IKLAN

Barangan Eksklusif Starbucks Edisi Krismas 

Bukan itu sahaja, dua menu kegemaran ramai sebelum ini iaitu Toffee Nut Crunch Latte dan Peppermint turut kembali menghangatkan perayaan Krismas 2019. Selain minuman, istmewanya kali ini terdapat pelbagai barangan eksklusif Starbucks bagi edisi Krismas. Antara yang ditampilkan adalah :

  • Starbucks 2020 Planner dalam 3 variasi (Coklat,Biru dan Merah Jambu)
  • Holiday Starbucks Card Series
  • Holiday Blend (Espresso Roast dan Blonde Roast)
  • Starbucks Holiday Mercandise Collection (Tumbler, Mug dan Snow Globe)

Buat yang berminat, anda boleh dapatkan di cawangan Starbucks berhampiran bermula 5 November ini. Maklumat lanjut layari pautan rasmi Starbucks.