Adakah anda sanggup untuk lakukan sesuatu cabaran demi mendapatkan wang? Itulah yang akan dilakukan oleh 12 selebriti ini iaitu  Elyana, Farahanim Razak, Rita Dato’ Sosilawati, Lia Natalia, As’ad Motawh, Yasmin Hani, Liyana Jasmay, Diana Danielle, Sarah Hildebrand, Fahrin Ahmad, Che Puan Sarimah Ibrahim dan Sophia Liana serta bintang-bintang gimnastik negara Koi Sie Yan, Jeremiah Loo dan Amy Kwan yang sanggup menyahut cabaran tersebut.

Untuk Raih Dana 

Bagaimanapun, ianya bukanlah untuk kegunaan peribadi sebaliknya untuk meraih dana bagi Majlis Kanser Nasional (MAKNA) dalam #ShopeeMAKNA 11.11 Charity Challenge.

IKLAN

Sebagai info, #ShopeeMAKNA 11.11 Charity Challenge ialah kempen kebajikan pertama Shopee bersempena 11.11 Big Sale Shopee, yang berusaha sedaya upaya untuk meraih dana yang akan disalurkan kepada pesakit kanser kurang mampu yang memerlukan rawatan. Dana turut akan digunakan untuk penyelidikan serta perkhidmatan sokongan oleh MAKNA.

Akan Disiarkan Secara Langsung 

Buat peminat yang ingin menyaksikan gelagat selebriti-selebriti ini  dalam pertunjukan amal, ianya akan disiarkan secara langsung di Shopee Live pada jam 9 malam, 11 November yang boleh ditonton menerusi telefon pintar atau melalui Astro Prima SD (Saluran 105) dan Prima HD (Saluran121). Buat yang ingin memberi sumbangan, boleh
menderma dari serendah RM5 pada pautan rasmi Shopee. 

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry