Bagi anda pencinta filem Harry Potter, pasti anda kenal sangat dengan pelakon Draco Malfoy?

Ya, Tom Felton, aktor yang sering menjadi musuh Harry Potter dalam filem blockbuster ini sekarang sudah menjadi dewasa dan matang.

Ini jelas dilihat apabila dia memuat naik gambar terbaru di laman Instagramnya.

View this post on Instagram

Agings a bitch

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

Bagaimanapun, rata-rata netizen sebenarnya terkejut dengan penampilan baru Tom. Ini kerana, dia kelihatan lebih kurus dan ramai yang menganggap Tom Felton tak sekacak seperti dia masih kecil.

IKLAN

Malah, menerusi kapsyen yang ditulis dalam gambar tersebut,  dia sendiri benci dengan penuaan yang berlaku pada dirinya jika dibandingkan dengan penampilannya dalam Harry Potter.

Sebenarnya, Tom masih aktif dalam dunia filem Hollywood dan pelbagai watak yang dimainkannya. Berkat dari kemunculannya dalam Harry Potter, dia banyak dapat watak utama.

Tom telah terlibat dalam beberapa buah filem seperti Against The Sun, Risen, A United Kingdom to Feed. Pencapaiannya yang paling besar, tentu saja, berlakon dalam filem Rise of the Planet of the Apes yang dikeluarkan pada 2011 lalu.

Di samping itu, Tom Felton juga muncul sebagai cameo dalam siri televisyen superhero DC Comics, The Flash pada 2016, walaupun hanya muncul untuk satu musim sahaja.