Selepas berpisah dengan isterinya sekitar Februari 2015, pelakon dan ahli perniagaan Datuk Seri Eizlan Yusof meneruskan kehidupannya dengan komitmen dalam dunia seni disamping tiga cahaya matanya.

Bakal Berkahwin Disember Ini? 

Setelah hampir 5 tahun bergelar seorang duda, muncul pula spekulasi yang mengatakan bahawa pelakon berusia 48 tahun ini bakal berkahwin pada bulan hadapan. Lebih mengejutkan, perkahwinannya itu dikatakan telah mendapat tajaan dari pihak tertentu berjumlah sebanyak RM2 juta.

IKLAN

Akan Terjawab Pada 2 Disember 

Mengulaskan lebih lanjut mengenai perihal tersebut, Eizlan berkata segalanya akan terjawab pada 2 Disember ini menerusi sebuah sidang media khas yang diadakan. Malah dia turut enggan bercakap dengan lebih lanjut mengenainya dan mengharapkan agar semua pihak tidak membuat sebarang spekulasi.

“Kalau tarikh kahwin pun orang boleh berteka-teki, inikan pula mengenai penajaan. Tak apa, biarlah sidang media nanti menjawab segala persoalan. Saya anggap apa saja yang diberitakan sebelum ini sebagai satu doa,”

Sebagai info, Eizlan pernah berkahwin dengan Vie Shantie Khan pada 2007 namun disahkan bercerai talak satu pada Februari 2015. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Vie Zaara, 11, Zareef Yusof, 9, dan Vie Zaalia, 6.