Sebelum ini, McDonald’s telah mengumumkan bakal menjual semula beberapa set mainan Happy Meal mereka yang menampilkan permainan vintaj era 80-an dan 90-an untuk pasaran dunia dan ketika itu peminat di Malaysia mengharapkan agar set tersebut akan turut dijual di tanah air.

Berada Di Pasaran Bermula 28 November 

Memakbulkan impian mereka, McDonald’s Malaysia mengesahkan set tersebut yang dikenali sebagai ‘Surprise Happy Meal’ akan berada di pasaran tempatan bersempena dengan ulang tahun Ke-40 Happy Meal.

IKLAN

Bermula 28 November ini dan untuk masa yang terhad, peminat boleh mula mendapatkan set yang mengandungi salah satu daripada 14 permainan ‘lejen’ tersebut seperti McDonald’s Hot Wheels Thunderbird (Mattel), Hamburglar (McDonald’s), Space Jam Bugs Bunny (Warner Brothers), Patti the Platypus (Ty Beanie Baby), Tamagotchi (Bandai) dan banyak lagi.

Bergantung Pada Nasib 

Biarpun begitu, model Power Ranger Red tidak akan dijual di pasaran Malaysia.Mengenai Surprise Happy Meal ini, pelanggan tidak boleh memilih permainan yang mereka inginkan, sebaliknya McDonald’s memberikan elemen kejutan buat mereka dengan bergantung nasib pada bungkusan yang akan diterima.

Baik kanak-kanak mahupun dewasa sudah pasti ramai yang akan teruja dengan promosi kali ini apatah lagi ianya akan menggamit memori suatu ketika dahulu.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda