“Wait A Minute!..” Sama seperti bait lagu kumpulan pop era 2000 yang cukup popular, The Pussycat Dolls (PCD) telah mengumumkan satu berita gembira buat peminat di seluruh dunia.

PCD Kembali Setelah 9 Tahun Berehat 

Benar! PCD bakal kembali dalam persada hiburan setelah berehat seketika untuk jangka masa yang agak panjang. ‘Comeback’ PCD telah disahkan sendiri oleh ketua kumpulan itu, Nicole Scherzinger yang berkongsi sekeping foto logo terbaru kumpulan itu sebagai tanda kemunculan semula mereka beserta #PCDReunion

IKLAN
View this post on Instagram

#PCDReunion 💖

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Muncul di X-Factor : Celebrity 

Sebagai info,selain Nicole PCD yan dianggotai oleh Kimberly Wyatt, Ashley Roberts, Jessica Sutta, Carmit Bachar dan Melody Thorton memulakan debut mereka pada tahun 2003 dan mengumumkan ‘hiatus’ pada 2010 dengan membawa haluan masing-masing selepas itu.

Bagi kemunculan semula mereka ini, PCD bakal beraksi semula menerusi persembahan khas mereka di dalam episod akhir program realiti X Factor: Celebrity pada hujung minggu ini.

IKLAN

Menghangatkan lagi pengumuman tersebut, ahli kumpulan yang lain turut memuatnaik foto yang sama di laman Instagram dan disambut baik oleh para peminat. Untuk tahun 2020, PCD akan memulakan konsert siri jelajah mereka yang dinamakan sebagai Unfinished Business bermula pada April 2020 di seluruh United Kingdom.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry