Pelakon Datin Diana Danielle mengambil pendekatan untuk tidak menjawab isu penahanan semula suaminya yang juga pelakon dan pengarah, Datuk Farid Kamil.

Enggan Komen Isu Farid 

Terdahulu, Farid ditahan semula oleh pihak polis pada hujung bulan lalu berikutan rayuannya untuk mengetepikan hukuman penjara selama sembilan bulan ditolak Mahkamah Tinggi Shah Alam.

IKLAN

Sebagai rekod, Farid dijatuhi hukuman penjara sembilan bulan itu selepas disabitkan dengan kesalahan dadah. Mengikut pertuduhan, pelakon filem Rempit itu didakwa menggunakan dadah pada jam 4.30 petang di Pejabat Narkotik Petaling Jaya, dalam Daerah Petaling Jaya, pada 11 Januari 2018.

“saya tidak mahu beri komen kalau pasal Farid“ katanya tegas ketika ditemui Murai.my

Berlakon Dalam Ombak Rindu The Series 

Dalam perkembangan lain, Diana kini muncul dalam drama bersiri terbaharu terbitan Iflix, Ombak Rindu The Series. Selain Diana, drama ini turut dibarisi pelakon-pelakon hebat yang lain seperti Remy Ishak, Izara Aishah, Hanna Aqeela dan Uqasha Senrose. Ombak Rindu The Series akan ditayangkan bermula pada hari ini secara percuma menerusi platform servis hiburan nombor satu Asia Tenggara itu.