Siapa sangka dari seorang pelanggan kini menjadi pengasas bersama.  Dalam diam-diam Juara program realiti Anak Wayang, Hairi Safwan sudah hampir 6 tahun menyertai sebuah syarikat pengeluar produk kesihatan iaitu TKO Nutrition Sdn Bhd (TKO Nutrition).

Hairi ditemui ketika sidang media selepas pelancaran majlis pengenalan sistem rakan niaga dan pelantikan duta produk Mega 3.0, TKO Nutrition. Pelakon dan pengarah, Zul Huzaimy telah dipilih dan dilantik menjadi duta produk Mega 3.0.

Rupa-rupanya Hairi sedang bergiat aktif dalam bidang perniagaan. Hairi akui sudah lama menggunakan produk ini dan yakin dengan keberkesanannya. Selain mampu menurunkan berat badan, ia mampu memberi tenaga dalam menjalani aktiviti seharian.

IKLAN

Bila ditanya mengenai ura-ura mengatakan dia sudah bergelar jutawan, Hairi tidak menafikan dakwaan itu.

“Ya, Syukur alhamdulilah. Lagi-lagi TKO Nutrition kini mendapat sambutan yang menggalakkan dari pembeli dan tiba masanya berkongsi rezeki dengan orang lain pula”- katanya

Menurut Hairi, TKO Nutrition mewujudkan sistem jualan yang baharu diperkenalkan iaitu konsep jualan menerusi rakan niaga bagi menggantikan sistem ejen dan stokis yang dilaksanakan pihaknya sebelum ini.

“Sekiranya ada yang berminat menjadi rakan niaga, bolehlah daftar di laman web kami. Rakan niaga boleh dapat komisyen sehingga 25 peratus dari setiap produk, jika orang ramai membuat pembelian melalui pautan khas yang diberikan”- katanya

“Untuk memudahkan ahli, sistem rakan niaga juga membolehkan mereka memantau sendiri jumlah jualan, klik, pendapatan, pembayaran komisyen dan lain-lain lagi di dashboard mereka sendiri. Pembayaran komisyen yang akan terus dibuat selepas pelanggan menerima tempahan kebiasaannya dalam tempoh dua hingga tiga hari bekerja,”

Dipetik dari BH Online, pengasasnya, Izzaham Hamid berkata mereka menyasar untuk menjual antara 70,000 hingga 100,000 unit produk berkenaan dalam tempoh enam bulan.

Untuk tujuan promosi, TKO Nutrition merancang untuk membuat menjadi salah satu penaja rasmi bagi program-program TV mahupun acara berprestij dalam masa 2 tahun akan datang.

Untuk mendapatkan lebih maklumat mengenai produk klik disini atau pun menjadi rakan niaga, bolehlah ke laman sesawang ini: www.tkonutrition.com.my . Apa-apa pun Murai MY mengucapkan semoga Hairi terus maju dalam bidang yang diceburi ini.