Sejak Presiden MCU, Kevin Feige mengumumkan satu lagi watak keluar Marvel, Moon Knight bakal diadaptasi ke layar perak ketika di ekspo D23 Ogos yang lalu, peminat mula membuat spekulasi mengenai siapakah yang akan memegang watak popular animasi tersebut.

Daniel Bakal Jadi Moon Knight?

Terbaru,terdapat khabar angin yang mengatakan bintang Harry Potter, Daniel Radcliffe bakal mengalas watak sebagai Moon Knight. Menurut sumber, sesi ujibakat pemilihan watak ‘Jewish’ itu kini sudah hampir selesai dan Daniel adalah antara pelakon yang disenarai pendek menjadi Marc Spector dalam siri Disney+ akan datang.

IKLAN

Peminat Harap Impian Direalisasikan 

Menguatkan lagi spekulasi berkenaan, ibu Daniel juga merupakan seorang penganut ajaran agama itu malah peminat juga meluahkan rasa gembira sekiranya dakwaan tersebut adalah benar.

Biarpun begitu, terdapat sesetengah peminat turut berasa sedih kerana harapan untuk melihat Shia LaBeouf untuk menjadi watak tersebut tidak kesampaian atas beberapa faktor. Siapa pun yang akan menjadi Moon Knight kelak bakal diketahui tidak lama lagi memandangkan ianya bakal ditayangkan pada tahun hadapan. Nantikan!