Model ‘Cun’ Lania Fira Kekasih Baru Ariel Noah?

1.2K

Nampaknya nama Lania Fira menjadi sebutan di Indonesia kerana tularnya gambar mesra Lania Fira dengan penyanyi kacak Ariel Noah.

Walaubagaimanapun, gambar Lania Fira dan Ariel Noah itu sebenarnya telah diambil semasa proses penggambaran klip video terbaru Noah berjudul “Kupeluk Hatimu”“. Dalam klip video tersebut, Lania Fira dipilih sebagai model.

IKLAN

Kerana gambar yang terlihat intim itu, Lania Fira dikatakan kini sangat dekat dengan Ariel Noah.

Namun, dalam kenyataannya menerusi Liputan6, Lania Fira tegas menafikannya.

“Apa .. Oh, saya dan Ariel hanya kawan, saya kenal dia sejak saya menjadi model klip video ‘Kupeluk Hatimu’, kira-kira 4 bulan yang lalu mungkin,” katanya

Berkaitan dengan gosip yang tular itu, Lania Fira sendiri akui bahawa dia tidak terkesan dengan gosip itu. Tetapi itu tidak bermakna gosip itu benar, dia terus mengatakan bahawa hubungannya dengan Ariel tidak lebih daripada kawan dan rakan sekerja.

“Ya, siapa sahaja tak suka jika dijodohkan dengan Ariel, tapi ya, kami hanya kawan, hanya model klip video,” katanya.

Selain daripada itu, Lania Fira menganggap Ariel Noah adalah seorang rakan yang baik. Walaupun sebelum ini dia mempunyai keraguan untuk mendekati Ariel Noah.

“Pada mulanya saya fikir ragu-ragu untuk mendekatinya tetapi ternyata dia sangat mesra ketika proses penggambaran,” kata Lania Fira.

Dia juga menyangkal tanggapan orang ramai bahawa Ariel Noah  sering menjadikan model di klip video sebagai kekasih baru.

IKLAN

“Saya tidak fikir begitu, bukan semua model wanita dalam klip video adalah teman wanitanya tetapi sebenarnya Ariel memang orang yang mesra, dia sangat baik,” kata Lania Fira.