Sedar tak sedar, kita sudah pun mendekati penghujung tahun 2019. Berbagai-bagai kisah dan cerita menarik, unik dan lucu yang dipaparkan oleh selebriti tanah air di tanahair mahupun di dunia.

Sebuah akaun gossip @lamiscorner di Instagram telah menyenaraikan beberapa gambar selebriti yang paling disukai atau menerima ‘likes’ paling banyak pada tahun 2019.

Ada kisah tentang perkahwinan bahagia, persahabatan dan sebagainya. Nak tahu gambar selebriti Hollywood yang mana berjaya menarik perhatian pengikut Instagram seluruh dunia?

IKLAN

Berikut gambar 5 selebriti hollywood yang tersenarai sebagai penerima ‘likes’ terbanyak sepanjang tahun 2019.

5Tom Holland 

Urutan ke-5 jatuh kepada bintang filem Avengers Endgame dan Spiderman Far From Home. Dengan memuatnaik gambar bersama, pasti ramai yang gemar melihat keserasian yang kuat dari Tom Holland dan Tony Stark. Gambar ini dapat menarik perhatian pengikutnya dengan likes sebanayak 13.2 juta di Instagram.

4Justin Bieber

Kemudian, ada juga pasangan intim juga pengantin baru Justin Bieber dan Hailey Baldwin. Mereka sempat merahsiakan pernikahan mereka sebelum ini, walaubagaimanapun kedua-dua mereka berjaya mengumpulkan 13.4 juta likes di Instagram apabila Hailey mencium pipi suami tersayangnya.

3Kylie Jenner

Walaupun kini mereka sudah berpisah, gambar intim Kylie Jenner dan Travis Scott ini telah berjaya menarik perhatian penonton sehingga mendapat 14 juta ‘likes’ di Instagram. Manakan tidak, Kylie tak segan memaparkan dirinya berbogel sambil memeluk Travis.

2Selena Gomez

Seterusnya ialah penyanyi Selena Gomez. Memakai pakaian belahan cukup tinggi dengan pose santai, bekas kekasih Justin Bieber ini mencuri perhatian pengikutnya sehingga memperolehi 14.5 juta likes di Instagram.

1Dwayne Johnson

Ini ada juara gambar Instagram paling banyak likes 2019 iaitu gambar dari bintang filem Jumanji, Dwayne Johnson. Pada Ogos 2019, Dwayne Johnson berkongsi berita baik tentang perkahwinannya dengan Lauren Hashian.

Oleh kerana terlalu ramai pengikutnya turut tumpang gembira, gambar ini berjaya mendapat 14.6 juta ‘likes’ di Instagram. Banyak kan?

IKLAN