Filem “Bajrangi Bhaijaan” menjadi salah satu filem Bollywood yang paling bersinar pada tahun 2015. Filem garapan sutradara Kabir Khan itu pun berjaya menaikkan nama salah satu aktres cilik. Siapa?

Harshali Malhotra mulai dikenal sejak membintangi filem “Bajrangi Bhaijaan”. Dalam filem yang juga dibintangi oleh Salman Khan dan Kareena Kapoor itu, artis cilik berusia itu memegang watak sebagai Munni.

IKLAN
Harshaali Malhotra

Ternyata gambar terbaru Harshali terlihat lebih dewasa tak seperti penampilannya dalam filem Bajrangi Bhaijaan. Jom lihat gambar terbaru Harshali yang diambil dari Instagramnya, @harshaalimalhotra_03;

Pada awal Jun yang lalu Harshali menyambut hari kelahirannya  yang ke 12 tahun. Walaupun meraikan hari jadi ketika lockdown, dia tetap rasa syukur dan berterima kasih kepada kedua ibu bapanya sentiasa disampingnya.

Untuk makluman, Harshali membintangi filem Bajrangi Bhaijaan ketika dia berusia 7 tahun. Tak sangka kini gadis comel ini sudah memasuki usia remaja.

Difahamkan saat ini Harshali sedang mendapat pendidikan di Seven Square Academy yang terletak di Mumbai. Salman dikatakan memberi dana pendidikan hingga Rs 1.5 crore untuk seluruh keperluan sekolah Harshali.