Kolabarasi Realme & Meerfly Hasilkan Lagu ‘Haa Tepuk’ Versi Remix Dapat Pujian

257

Siapa saja yang tak tahu dengan lagu yang semakin diminati anak-anak muda iaitu ‘Haa Tepok’ yang dipopularkan oleh penyayi rap Malaysia iaitu Meerfly, Kidd Santhe dan K-Clique.

Saat lagu ini tular di media sosial dan sering diputarkan dalam radio, realme Malaysia telah mengambil langkah yang bijakj dengan membuat kolabrasi bersama kumpulan rap ini. realme Malaysia dan Meerfly mengeluarkan satu lagu versi remix yang sangat menarik.

IKLAN

Dengan slogan mereka iaitu ‘’Dare To Leap’’, kolabarasi ini secara tidak langsung menjadi sebuah penghargaan kepada peminat-peminat realme yang telah banyak memberikan sokongan kepada mereka sehingga ke hari ini.

Lebih menarik, muzik video yang dimuatnaik menerusi saluran MeerFly di Youtube berjudul MeerFly X realme – HAA TEPOK REMIX (FT. MK K-Clique, Kidd Santhe) itu hanya memaparkan emoji mewakili setiap wajah rapper.

Sehingga artikel ini ditulis, MV ini telah mendapat sehingga 137 ribu tontonan dalam masa 2 hari dan rata-rata pendengar memberi pujian di ruangan komen. Hebat bukan!