Semalam tular di media sosial mengenai tindakan pelakon Remy Ishak yang memadam semua gambar nya di laman Instagram. Lebih mengejutkan Remy dikatakan telah berhenti mengikuti perkembangan Mira Filzah di platform tersebut.

Peminat Cetus Spekulasi 

Sejurus selepas itu, peminat mula membuat spekulasi masing-masing sehingga ada yang mengandaikan pelakon drama bersiri Ombak Rindu itu kembali menghadapi kemurungan. Dalam pada itu sebuah hashtag khas #AllTheBestRI turut diwujudkan oleh peminat bagi menunjukkan sokongan mereka.

IKLAN

Kembali ‘Follow’ Mira 

Biarpun begitu, kurang daripada 24 jam Remy kembali aktif di Instagram. Menerusi tinjauan terkini Murai.my mendapati pelakon itu telah memuat naik beberapa posting termasuklah kata-kata semangat sebagai inspirasi di tahun baru.

Malah Remy juga dilihat kembali mengikuti perkembangan Mira di Instagram. Rata-rata peminat mula membanjiri ruangan komen Instagram Remy dengan pelbagai ucapan selain mengharapkan agar Remy terus kuat pada tahun ini.

Terdahulu, Remy dan Mira pernah dikatakan hangat bercinta sejak terlibat dalam drama Pujaan Hati Kanda yang ditayangkan pada Disember 2018 sehingga Januari tahun lalu. Malah kedua-duanya dilihat memakai pakaian sedondon ketika menghadiri malam Festival Filem Malaysia (FFM) tahun lalu sekaligus mencetuskan pelbagai spekulasi.