Seperti yang ramai sedia maklum, pada tahun lalu industri hiburan dikejutkan dengan berita perceraian pasangan selebriti Aliff Aziz dan Bella Astillah selepas mereka disahkan cerai dengan talak satu.

Gambar Mesra Tersebar

Biarpun sudah berpisah, Bella pernah memaklumkan bahawa dia tidak menolak sekiranya masih ada jodoh dengan bekas suaminya itu apatah lagi Aliff merupakan bapa kandung kepada anaknya. Terbaru, di media sosial tular mengenai beberapa gambar mesra Bella yang sedang merangkul tangan seorang lelaki dipercayai merujuk kepada Aliff.

IKLAN

Menguatkan lagi spekulasi tersebut, Aliff turut memuat naik foto yang memperlihatkan seorang wanita mirip Bella berada di belakangnya.

Kongsi Nasihat Ibu Aliff 

Malah, Bella turut memuat naik perkongsian suntingan mutiara kata berunsurkan nasihat yang dimuat naik oleh ibu Aliff di laman Insta story nya seolah-olah menggambarkan hubungan mereka.

”Jadilah manusia yang lebih baik daripada kita sebelum ini”.

Sebagai info, Aliff dan Bella telah mendirikan rumah tangga pada 9 September 2016 dan bercerai pada 16 Mei 2019. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan seorang cahaya mata Ayden Adrean yang kini berusia tiga tahun.