Pada penghung tahun yang lalu, bintang dari Indonesia, Luna Maya berkunjung ke Greece untuk menghadiri sebuah majlis perkahwinan. Dia sempat memuat naik beberapa foto saat berada di acara itu.

Walau bagaimanapun, Luna Maya tidah mendedahkan secara terperinci tentang majlis perkahwinan itu. Namun ada sumber yang mengatakan bahawa Luna Maya telah menghadiri acara ini di Greece dengan Ryochin.

Menariknya, foto Luna Maya dan Ryochin ini telah dimuat naik oleh Ryochin sendiri menerusi IG Storiesnya. Dalam foto itu, Luna Maya dilihat memakai pakaian coklat yang cantik, dia kelihatan romantis dengan Ryochin.

IKLAN

Akibat tersebarnya gambar ini, makan netizen terus membanjiri komen yang membicarakan tentang kedekatan Luna Maya dengan Ryochin. Tak pasal-pasal nama Ryochin menjadi popular dan ramai yang mahu mengenali siapakah Ryochin.

Dipetik dari Instagram rasminya di @ryochin424, ini adalah beberapa foto kacak Ryochin.

9Jika sebelum ini Luna Maya dikaitkan bercinta dengan jejaka dari Malaysia iaitu, SM Faisal SM Nasimuddin, tapi kali ini dengan jejaka berasal dari Jepun.

8Ryochin bukan orang asing kepada Luna Maya. Ryochin adalah kawan rapat bekas kekasih Luna Maya, Reino Barack.

7Dalam salah satu muat naik Luna Maya, dia dilihat mengambil gambar dengan Ryochin dan rakan-rakannya.

6Peminat mula rasa curiga kedekatan mereka kerana mereka sering dilihat membalas komen pada akaun Instagram masing-masing. Walaupun buat masa ini Luna Maya sedang dikhabarkan bercinta dengan Faisal Nasimudin.

5Keakraban Luna Maya dan Ryochin di Instagram mendapat sokongan daripada pengikutnya malah ramai yang mencadangkan mereka berdua untuk menjalani hubungan yang lebih serius.

4Mempunyai postur yang tinggi, wajah tampan, Ryochin dianggap sangat sesuai untuk menjadi pasangan Luna Maya.

3Seperti bekas-bekas kekasih Luna Maya, Ryochin juga kelihatan sangat bergaya.

IKLAN

2Bagi mereka yang ingin tahu mengenai Ryochin lebih dekat, boleh melihat akaun media sosial Instagramnya kerana dia rajin memuat naik aktiviti hariannya di media sosial.

1Ramai warga mengatakan bahawa rupa dan wajah Ryochi sangat mirip dengan penyanyi idola Luna Maya, Kim Nam-joon.