Sebelum ini, penyanyi popular Faizal Tahir telah mengumumkan untuk berehat daripada industri muzik untuk satu tempoh yang panjang. Keputusan itu dibuat Faizal atau nama sebenarnya Ahmad Faizal bin Mohammad Tahir selepas terbitan album Rojak pada tahun lalu.

Kembali Aktif 

Sejurus daripada itu, semua foto di laman Instagram nya juga telah dipadam sebagai tanda ‘hiatus’ malah ketika pusingan separuh akhir muzik-muzik 34(SFMM34), ‘tempat’ Faizal turut digantikan dengan penyanyi lain dan berjaya mara ke Anugerah Juara Lagu 34 Februari hadapan.

IKLAN

Beri Petunjuk?

Terbaru, pada awal 2020 ini pelantun Ragaman itu kembali aktif di Instagram dengan memuat naik posting pertama nya. Berdasarkan perkongsian Faizal, dia kini dipercayai berada di Lubnan bagi menyertai sebuah misi keamanan.

Rata-rata kenalan artis dan peminat-peminat begitu gembira dengan kemunculan Faizal. Malah dalam ruangan komen ada juga yang tidak menolak bahawa ‘comeback’ Faizal ini barangkali merupakan petunjuk berkemungkinan Faizal akan membuat persembahan pada AJL kelak. Sama-sama kita nantikan pengumuman rasmi!