Buat mereka yang sering hadir ke mana-mana acara mahupun konsert penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza pasti akan teringat dengan jeritan dari seorang peminat fanatik yang memanggil, ‘Siti,Siti,Siti’.

Hanya Tinggal Kenangan 

Malah pernah suatu ketika, sebelum memulakan persembahan Siti menyahut kembali jeritan tersebut yang datangnya dari peminatnya, Zairul Fikry Mohd Nor atau lebih dikenali sebagai Zirul.

Kini, jeritan tersebut hanya tinggal kenangan kerana Zirul telah menghembuskan nafas terakhirnya semalam dipercayai akibat komplikasi penyakit yang dialaminya sebelum ini. Perkongsian tersebut telah dibuat pelantun Terang itu menerusi Insta-Story nya.

IKLAN

Siti Akan Rindui Suara Zirul 

Sedih dengan khabar berita itu, menurut Siti dia pasti akan merindui suara Zirul yang sebelum ini menceriakan suasana setiap acara yang menampilkannya.

Tambah Siti lagi, ‘jeritan’ itu merupakan sebuah kenangan terindah dalam hidupnya dan turut menitipkan surah Al-Fatihah yang ditujukan buat Allahyarham.

Terdahulu, mengintip ruangan komen salah satu posting Allahyarham Zirul, Siti sempat meninggalkan pesan buatnya untuk terus kuat dan sentiasa positif melawan penyakit yang dialaminya. Selain Siti, Zirul juga merupakan peminat Sharnaaz Ahmad, Syafiq Farhain dan Dinda Permata. Al-Fatihah.