Baru-baru ini tular mengenai sebuah video yang menunjukkan pelakon dan penyanyi, Aliff Aziz yang bergaduh dengan beberapa individu di luar sebuah restoran. Dalam pergaduhan tersebut, dia turut menunjukkan kemaluannya sambil mencabar mereka untuk bergaduh dengannya.

Luah Rasa Kecewa 

Biarpun tiada kenyataan balas mengenainya, namun Aliff telah berkongsi sesuatu menerusi laman Insta-Story nya selepas memadam semua postingnya terdahulu. Menerusi perkongsian tersebut, dia akui berasa kecewa terhadap sesetengah pihak yang mempersendakan dirinya di atas segala kontroversi yang berlaku sebelum ini.

Akui dirinya seorang yang bermasalah, luah pelantun Sayang Sayang ini dia tidak kuat menghadapi dugaan yang sedang melanda dan telah memalukan orang-orang yang tersayang.

IKLAN

“Teruskan ketawa di atas penderitaan saya. Ya, saya bermasalah. Tetapi percayalah jika anda di tempat saya, anda mungkin tidak akan kuat berhadapan dugaan yang saya hadapi. Ya, saya sudah memalukan orang yang sayangkan saya. Tiada siapa yang tahu apa saya lalui”

Enggan Beri Penjelasan 

Tambahnya, biarpun pelbagai kontroversi mengenai dirinya hangat diperkatakan namun dia tidak perlu memberikan sebarang penjelasan kepada mana-mana pihak.

“Saya tidak perlu berikan penjelasan kepada sesiapa. Walaupun seteruk mana saya, Allah sentiasa ada untuk saya. Ia sangat melucukan apabila orang yang mengaku alim dan muslim yang lebih banyak menghina,”

Imbas kembali kejadian sebelum ini, pada November 2019 Aliff telah ditahan oleh pihak polis Singapura atas dakwaan menganggu ketenteraman awam dalam keadaan mabuk serta turut bergaduh dengan seorang lelaki.