Buat julung kalinya, Starbucks Korea telah menjalinkan kerjasama dengan kumpulan penyanyi lelaki popular BTS dalam kempen terbaharu jenama itu.

Bermula 21 Januari Hingga 6 Februari 

Menerusi kempen “Be the Brightest Stars”, Starbucks Korea akan melancarkan beberapa menu dan barangan eksklusif bermula 21 Januari hingga 6 Februari hadapan.

IKLAN

Produk tersebut yang terdiri daripada satu minuman, lima menu makanan dan enam barangan edisit terhad djangka menerima sambutan hangat daripada pelanggan setia mereka dan peminat-peminat BTS. Antara barangan eksklusif tersebut termasuklah sebuah beg membeli-belah yang tertera logo BTS dan Starbucks pada nya.

Sebahagian Aktiviti Kebajikan 

Tidak cukup dengan itu, sepanjang kempen berlangsung Starbucks negara itu akan memainkan lagu Make It Right dari album “Map of the Soul: Persona”. Kolaborasi tersebut juga merupakan sebahagian daripada aktiviti kebajikan mereka yang mana sebahagian keuntungan jualan dari kempen ini bakal disumbangkan pada program karier dan pendidikan buat remaja yang tidak bernasib baik di dalam The Beautiful Foundation’s Opportunity Youth Independence Project.