iflix, servis hiburan nombor satu Asia Tenggara mengumumkan saluran baharu yang di kenali sebagai saluran Leklu yang akan menawarkan pelbagai koleksi filem terbitan Metrowealth International Group (MIG) buat semua pelanggan secara PERCUMA.

Saluran Leklu merupakan sebuah platform yang sesuai buat seluruh isi keluarga di mana seleksi kandungan yang ditawarkan meliputi kandungan filem-filem terbitan Metrowealth International Group (MIG) merangkumi genre komedi, aksi, romantik dan seram.

IKLAN

Peminat – peminat filem bergenre aksi komedi pula, boleh menikmati filem Adnan Sempit, Adnan Sempit 3, Bro Nampak Motor Gua juga filem komedi Ustaz dan banyak lagi di saluran Leklu. Tidak ketinggalan, peminat filem bergenre seram juga boleh menonton lakonan pelakon kegemaran mereka dalam filem Jangan Pandang Belakang, Jangan Pandang Belakang Congkak, yang pernah menjadi salah satu filem box-office di Malaysia.

Selain itu, saluran Leklu di iflix turut menawarkan filem bergenre romantik komedi seperti Isteri Untuk Dijual, lakonan Nora Danish dan Kamal Adli serta macam-macam lagi filem yang menarik dan boleh ditonton secara percuma.

Pelanggan iflix juga boleh menyemak lebih banyak program menarik yang ada di iflix seperti Tonton Dari TV3, K-flix dan iflix Originals sepanjang tahun secara PERCUMA! Aplikasi iflix boleh dimuat turun secara percuma menerusi Google Play Store dan Apple Store.